افزایش ریسک بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی
بریونی: منیزیم یک ماده معدنی مهمست که بر عملکرد عضلانی و عصبی بدن و همین طور چندین عملکرد دیگر بدن تأثیر می گذارد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، بررسی اخیر نشان میدهد که سطوح پایین منیزیم ممکنست بر خطر ابتلاء به چندین بیماری قلبی عروقی تأثیر بگذارد و خیلی از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمی کنند.
این بررسی همین طور مکانیسم هایی را که ممکنست درگیر باشد مورد بحث قرار می دهد و اشاره می کند که خیلی از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمی کنند.
این بررسی به چندین نکته کلیدی در تاریخچه تحقیقات در مورد منیزیم اشاره می کند. برای مدتی، درک این بود که کمبود منیزیم یک مسئله مهم نیست و اگر چنین بود، عمدتا برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تأثیر می گذارد.
تحقیقات در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ آغاز به پشتیبانی از این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن می شود. نتایج همین طور نشان داد که این کمبود ممکنست بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.
این بررسی سپس خاطرنشان می کند که بعد از سال ۲۰۰۶، خیلی از مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطه ای بین منیزیم و شرایطی مانند فشار خون بالا، نارسایی قلبی و مرگ ومیر قلبی را نشان دادند.
داده های جدیدتر به این یافته ها اضافه شده است. خیلی از مطالعات از سال ۲۰۱۸ به بعد نشان داده اند که وضعیت منیزیم با فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی، و عوارض قلبی و مرگ و میر رابطه معکوس دارد.
سپس در این بررسی بحث می شود که چگونه کمبود منیزیم ممکنست منجر به مشکلات قلبی عروقی شود.
به عنوان مثال، کمبود منیزیم ممکنست منجر به استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. تعدادی از داده ها همین طور از این ایده حمایت می کنند که کمبود منیزیم ممکنست موجب سطوح غیر طبیعی چربی و مشکل در متابولیسم لیپید شود.
به طور کلی، این بررسی اهمیت مصرف منظم منیزیم را نشان میدهد و این که چگونه منیزیم کافی ممکنست خطر مشکلات قلبی عروقی را کم کند.
محققان تأکید می کنند که برای سلامت کلی مهمست که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای خیلی از عملکردهای مختلف همچون کنترل فشار خون و همین طور انقباضات عضلانی استفاده می نماید. بهترین منابع منیزیم سبزیجات با برگ های تیره مانند اسفناج یا چغندر و همین طور آجیل و دانه ها هستند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همگی گزینه های عالی هستند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب