به گزارش بریونی مطالعه جدید نشان داده است خوردن پاستا در قالب یك رژیم غذایی سالم نقشی در چاقی ندارد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، برخلاف اغلب كربوهیدرات های تصفیه شده كه به سرعت جذب جریان خون می شوند، پاستا دارای شاخص گلوكز پایین است، و این بدین معناست كه كمتر باعث افزایش قند خون می گردد.
در این مطالعه، محققان بیمارستان سنت میشل كانادا ۳۰ آزمایش تصادفی كه حدودا شامل ۲۵۰۰ نفر بود و به جای سایر كربوهیدرات ها، پاستا می خوردند را مورد بررسی قرار دادند.
«جان سیونپیپر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داد پاستا نقشی در اضافه وزن یا افزایش چربی بدن ندارد.»
وی می گوید: «در حقیقت بررسی های ما میزان كاهش وزن اندكی را هم نشان داد. از اینرو برخلاف نگرانی های فعلی، شاید پاستا بتواند بخشی از یك رژیم غذایی سالم نظیر رژیم غذایی با شاخص گلوكز پایین باشد.»
افراد حاضر در این مطالعات، به جای سایر كربوهیدرات ها، به صورت میانگین ۳.۳ وعده پاستا در هفته می خوردند. یك وعده پاستا معادل حدود ۱.۵ فنجان پاستا پخته است. شركت كنندگان در مدت ۱۲ هفته، حدود ۱.۵ كیلوگرم از وزن شان كاهش پیدا كرد.
محققان تاكید می كنند این نتایج به پاستا مصرف شده همراه با سایر غذاهای حاوی شاخص گلوكز پایین قابل تعمیم هستند.