محققان هلندی می گویند؛

پروتئین سیب زمینی به اندازه کلسیم برای عضله سازی خوب است

پروتئین سیب زمینی به اندازه کلسیم برای عضله سازی خوب است

سیب زمینی حاوی مقدار کمی پروتئین و منبع خوبی از اسیدهای آمینه است.



به گزارش خ برنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مطالعات نشان داده اند که سیب زمینی می تواند مقادیر کافی از تمام اسیدآمینه های ضروری مورد نیاز انسان را فراهم آورد، اما هنوز اثرات عضله سازی آنها تأیید نشده است.
اکنون پژوهشگران هلندی دریافته اند که پودر کنسانتره پروتئین مشتق شده از سیب زمینی ممکنست از ترمیم و رشد ماهیچه ها به اندازه پروتئین شیر حیوانی در مردان حمایت کند.
برخی مطالعات نشان می دهد که گیاهان تمام اسیدهای آمینه ضروری موجود از منابع گوشتی را فراهم نمی کنند. اما نتایج این مطالعه جدید این مفاهیم را به چالش می کشد، و نشان میدهد که سیب زمینی ممکنست به اندازه شیر حیوانی منبع پروتئین باشد.
محققان دانشگاه ماستریخت هلند مطالعه ای را برای ارزیابی این که چگونه پروتئین های سیب زمینی واکنش های آنابولیک را می افزایند، انجام دادند.
دکتر «لوک جی سی ون لون»، محقق اصلی این تحقیق، می گوید: «نتیجه اصلی مطالعه این است که مصرف پروتئین مشتق شده از سیب زمینی می تواند نرخ سنتز پروتئین عضلانی را در حالت استراحت و ورزش افزایش دهد و این پاسخ با مصرف مقدار معادل پروتئین شیر تفاوتی ندارد.»
وی در ادامه می افزاید: «پروتئین های مشتق شده از گیاه می توانند به اندازه پروتئین های حیوانی باکیفیت بالا برای تحریک نرخ سنتز پروتئین ماهیچه ای در داخل بدن در انسان مؤثر باشند.»
سنتز پروتئین عضلانی (MPS) فرآیندی است که در آن اسیدهای آمینه به پروتئین ماهیچه های اسکلتی تبدیل می شوند. مصرف پروتئین و ورزش برای MPS بمنظور حفظ و ساخت توده عضلانی اسکلتی، لازم و مهم است.
پروتئین مصرف شده در طول ریکاوری بعد از ورزش می تواند میزان MPS را افزایش دهد.
سیب زمینی، سومین محصول پرمصرف جهان، برمبنای وزن تازه خود، تنها حاوی ۱.۵ درصد پروتئین است. با این وجود، کنسانتره پروتئین را می توان از باقیمانده آب سیب زمینی که برای خوراک استفاده می شود یا دور ریخته می شود، استخراج کرد.
محققان دریافتند که ترکیب اسید آمینه پروتئین سیب زمینی شبیه پروتئین شیر است. همین طور مقدار کافی از تمام اسیدهای آمینه ضروری مطابق با نیازهای اسید آمینه سفارش شده را فراهم می آورد.
این تیم فرضیه ای را مطرح نمودند که مصرف کنسانتره پروتئین سیب زمینی می تواند میزان MPS را در حالت استراحت و در طول ریکاوری بعد از ورزش افزایش دهد.
آنها همین طور فرض کردند که پروتئین سیب زمینی ممکنست پاسخ MPS مشابه پروتئین شیر را القا کند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/03/29
16:21:08
5.0 / 5
329
تگهای خبر: پروتئین , خوراك , كلسیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بریونی