سفارش های طب سنتی برای شب یلدا

سفارش های طب سنتی برای شب یلدا

به گزارش بریونی یك متخصص طب سنتی با تاكید بر پرهیز از حجیم خوری در شب یلدا، اظهار داشت: مصرف انار، آجیل بی نمك، شلغم و دمنوش ها سفارش می شود.


علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب سفارش های طب سنتی در مورد تغذیه شب یلدا، اضافه كرد: نكته مهمست این است كه در این شب از پرخوری پرهیز شود و آجیل شور به هیچ وجه خورده نشود. وی به میوه های شب یلدا اشاره و اشاره كرد: خوردن انار بسیار سفارش می شود اما هندوانه چون میوه این فصل نیست باید كم خورده شود. همین طور خوردن پرتقال خیلی سفارش نمی گردد و بجای آن می توان مرغ را در آب پرتقال بپزند تا علاوه بر استفاده از مزایای پرتقال، غذا نیز خوشمزه شود و هم سردی میوه ها گرفته شود. این متخصص پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینكه در این شب انواع مخلفات و غذاها برقرار است اظهار داشت: در مجموع باید غذاهای سبك و كم حجم میل شود و بیشتر بحث دورهمی مطرح است. یارقلی، خوردن لبو و شلغم را نیز سفارش كرد و گفت: شلغم یك غذای كامل است و در صورت سرماخوردگی می توان وسط شلغم را عسل ریخت و میل كرد. او همینطور درباب دمنوش ها نیز اضافه كرد: در صورت داشتن سرماخوردگی در این شب می توانند از دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی استفاده كنند كه كوفتگی را می گیرد و همین موجب بهبود سرماخوردگی می شود و در شرایط عادی نیز دمنوش بابونه، مرزنجوش و آویشن سفارش می شود. همین طور دمنوش های بادرنجبویه، ورون (به لیمو) كه برگ خوش بو و بسیار مفید دارد نیز سفارش می شود. وی در مورد استفاده از گوشت و مرغ نیز در شب یلدا اظهار داشت: بهتراست از گوشت های لطیف استفاده گردد و گوشت گوسفند بهتر است ولی برای كم شدن غلظت گوشت می توان هنگام پختن گوشت چند قاشق سركه به آن اضافه كنند و اگر بخواهند لطیف تر شود می توانند آنرا با آب نخود بپزند. یارقلی اشاره كرد: گوشت گوساله نیز سرد نیست اما چون خیلی غلیظ است اثرات سرمازایی به وجود می آورد بنا بر این است كه سفارش نمی گردد.


منبع:

1398/10/02
23:54:23
5.0 / 5
4396
تگهای خبر: تخصص , خوشمزه , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
بریونی