محققان می گویند؛

كاهش بیماری قلبی با مصرف ماست

كاهش بیماری قلبی با مصرف ماست

به گزارش بریونی طبق نتایج یك مطالعه جدید مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی یا سكته را می كاهد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، كارشناسان تغذیه عنوان می كنند ماست كه با استفاده از تخمیر باكتریایی شیر تولید می شود، می تواند منبع مواد مغذی مهمی نظیر پروتئین باشد.
فشارخون بالا فاكتور پرخطر اصلی بیماری قلبی-عروقی است. آزمایشات بالینی قبلی تاثیرات مفید مصرف لبنیات را بر سلامت قلبی-عروقی اثبات نموده اند.
«جاستین بوندیا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسك مشكلات قلبی-عروقی را می كاهد كه ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیرشده است.»
وی در ادامه تاكید می كند: «نتایج ما دیدگاه جدیدی را در مورد تاثیر مصرف ماست بر سلامت قلب نشان داده است.»
این مطالعه شامل بیش از ۵۵ هزار زن (۳۰ تا ۵۵ سال) مبتلا به فشارخون بالا و ۱۸ هزار مرد (۴۰ تا ۷۵ سال) بود.
تحقیقات نشان داد مصرف بیشتر ماست با كاهش ۳۰ درصدی ریسك حمله قلبی در میان زنان و كاهش ۱۹ درصدی این ریسك در مردان مرتبط بود.
به گفته محققان، در هر دو گروه زنان و مردان شركت كنندگانی كه بیش از دو وعده ماست در هفته مصرف كرده بودند حدود ۲۰ درصد كمتر با ریسك بیماری قلبی عروق كرونر یا سكته در طول مدت مطالعه مواجه بودند.
 

1396/11/27
14:43:45
5.0 / 5
5027
تگهای خبر: سلامت , مواد مغذی , پروتئین , محصولات لبنی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بریونی