یافته محققان دانشگاه هاروارد؛
روغن زیتون ریسك بیماری قلبی را می كاهد
بریونی: نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف روغن زیتون سبب كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی می شود.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی كه روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می كنند ۲۱ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به بیماری قلبی مواجهند.
طبق نتایج این مطالعه، اگر یك قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از كره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسك بیماری قلبی و سكته تا ۵ درصد كاهش پیدا می كند.
«مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «پیام مطالعه ما این است كه لازم است برای پیش گیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر كره) شوند.»
وی در ادامه می افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیك، اسیدچرب سالمی كه با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط می باشد، می باشد. همین طور روغن زیتون دارای خاصیت های سالم در رابطه با كاهش میزان كلسترول و بروز التهاب كمتر است.»
در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد كه در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شركت كرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبك زندگی آنها هر دو سال یكبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یكبار جمع آوری شده بود.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب