نوشیدن مداوم قهوه آری یا خیر
به گزارش بریونی، تحقیقات اخیر ارتباط بالقوه ای بین مصرف قهوه و ترکیب میکروبیوم روده را نشان داده است که به مزایای سلامتی در رابطه با قهوه کمک می نماید.
به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، بطور دقیق تر، قهوه امکان دارد سطح یک نوع باکتری به نام Lawsonibacter asaccharolyticus را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مطالعه جدید، شواهد موجود را تقویت می کند که قهوه می تواند سبب رشد این باکتری در روده شود و به صورت بالقوه به مزایای سلامتی در رابطه با قهوه کمک نماید.
کارشناسان اخطار می دهند که هنوز برای نتیجه گیری قطعی زود است، اما ترکیب قهوه در رژیم غذایی امکان دارد ترکیب میکروبیوم روده را بهبود ببخشد و از سلامت کلی حمایت کند.
مطالعات اخیر نشان داده است که قهوه هم امکان دارد ارتباط مستقیمی با میکروبیوم روده ما داشته باشد.
در واقع، در سال ۲۰۲۱، محققان دریافتند که از میان بیشتر از ۱۵۰ غذای مورد مطالعه، این نوشیدنی محبوب قوی ترین ارتباط را با ترکیب میکروبیوم روده، بخصوص سطوح Lawsonibacter asaccharolyticus، در حدود ۱۰۰۰ نفر نشان داد.
اکنون، برای درک بهتر اثرات مصرف قهوه بر میکروبیوم روده، این تیم تحقیقاتی داده های رژیم غذایی و پزشکی بیشتر از ۲۲۸۰۰ فرد در ایالات متحده و بریتانیا را بعلاوه اطلاعات در دسترس عموم از نزدیک به ۵۴۲۰۰ نفر در سراسر دنیا تحلیل و بررسی کردند.
آنها داده های نمونه های مدفوع جمع آوری شده از قهوه نوشندگان و غیر مصرف کنندگان را برای شناسایی تفاوت ها در باکتری های روده آنها مقایسه کردند.
این مطالعه چندین همبستگی را مشاهده کرد که قوی ترین آنها بین مصرف قهوه و L. asaccharolyticus بود: اشخاصی که قهوه می نوشیدند تا هشت برابر بیشتر از اشخاصی که قهوه نمی نوشیدند، این باکتری را داشتند. این الگو در سراسر کره زمین دیده شد.
در حالی که اثرات دقیق این باکتری بر سلامتی هنوز ناشناخته است، محققان اعتقاد دارند که میتوان آنها را با اثرات در ارتباط با نوشیدن قهوه مرتبط دانست.
تجزیه و تحلیل متابولیت های خون نشان داد که ترکیباتی مانند اسید کوئینیک و تریگونلین هم بخصوص در مصرف کنندگان قهوه رایج است که با سطوح بالاتر L. asaccharolyticus مرتبط می باشد.
محققان همینطور آزمایش های آزمایشگاهی انجام دادند و قهوه های کافئین دار و بدون کافئین را به کشت های L. asaccharolyticus اضافه کردند که هر دو سبب افزایش رشد باکتری ها شدند. این نشان داده است که ترکیبات موجود در قهوه، به غیر از کافئین، امکان دارد مسئول تحریک رشد این باکتری باشند.
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سراسر دنیا مصرف می شود.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب