محققان استرالیایی می گویند؛
تاثیر میوه و سبزیجات در كاهش ریسك مرگ در بیماران دیالیزی
به گزارش بریونی یافته های مطالعاتی نشان داده است مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با كاهش ریسك مرگ زودهنگام در بیماران دیالیزی مرتبط می باشد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، معمولا بیماران مبتلا به نارسایی قلبی كه تحت دیالیز هستند به علت تشكیل پتاسیم از مصرف میوه و سبزیجات اجتناب می كنند.
نتایج مطالعه محققان دانشگاه سیدنی نشان داده است باآنكه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با كاهش ریسك مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و مرگ به هر علتی در همه افراد مرتبط می باشد، اما مصرف بیشتر آن با كاهش مرگ و میر به هر علتی در بیماران دیالیزی هم مرتبط می باشد.
در این مطالعه، محققان ۸۰۷۸ بیمار دیالیزی را مورد بررسی قرار دادند. یافته ها نشان داد بیمارانی كه كمتر از ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در هفته مصرف می كردند ۱۰ درصد كمتر با مرگ به هر دلیلی و ۱۲ درصد كمتر با ریسك مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی روبرو بودند.
بعلاوه بیمارانی كه بیشتر از ۱۰ وعده میوه در هفته مصرف می كردند ۲۰ درصد كمتر با مرگ به هر علت و ۲۳ درصد كمتر با ریسك مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی مواجه بودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب