محققان توصیه می كنند؛

تاثیر مصرف مواد سرشاز از پروتئین در تسكین بیماری التهاب روده

تاثیر مصرف مواد سرشاز از پروتئین در تسكین بیماری التهاب روده

بریونی: به قول محققان، مصرف مواد خوراكی غنی از پروتئین نظیر شكلات، مغزیجات آجیلی، تخم مرغ، دانه ها، حبوبات، مرغ، ماست و پنیر به تسكین بیماری های روده كمك می كنند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، مصرف غذاهای غنی از پروتئین مانند گردو، تخم مرغ، دانه ها، لوبیا، مرغ، ماست، پنیر و حتی شكلات امكان دارد سبب تقویت محیط روده تحریك پذیر شود كه می تواند به تسكین افراد مبتلا به درد شكمی و اسهال به سبب بیماری های التهابی روده كمك نماید.
این مواد غذایی حاوی مقدار قابل ملاحظه ای تریپتوفان- اسید آمینه مورد استفاده در ساخت پروتئین ها- هستند كه تغذیه موش ها با آن، منجر به رشد سلول های ایمنی بدن و در نهایت تقویت روده شد.
یافته های این تحقیق نشان داده است كه یك رژیم غذایی غنی از پروتئین، موجب ظهور سلول های ایمنی L. reuteri می شود، باكتری ای كه به صورت معمول در روده زندگی می كند و سیستم ایمنی روده را قوی تر و كمتر التهابی می كند.
به گفته «ماركو كالونه»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واشنگتن، «یافته های ما نشان داد هر چقدر تریپتوفان در رژیم غذایی موش ها بیشتر بود، آنها دارای سلول های ایمنی بیشتری بودند.»
تیم تحقیق موشهای را كه از زمان تولد تحت شرایط استریل زندگی كرده و عاری از میكروب بودند، بررسی كرد. وقتی كه L. reuteri به این موش ها داده شد، سلول های ایمنی شان افزایش پیدا كرد.
بعلاوه زمانی كه تریپتوفان در خوراك موش ها دو برابر شد، تعداد این سلول ها حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا كرد.

1397/09/14
14:22:26
5.0 / 5
4465
تگهای خبر: پروتئین , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
بریونی