کاهش کلسترول با مصرف جایگزین های گیاهی
به گزارش بریونی، شواهد اخیر نشان داده است که هر جایگزین گوشت گیاهی امکان دارد در مورد سلامت قلبی متابولیک بهتر از گوشت قرمز باشد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، داده های یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان داده است که استفاده کوتاه مدت از جایگزین های گوشت گیاهی امکان دارد به کاهش کلسترول بد، کلسترول کل و وزن کمک نماید.
جایگزین های گوشت گیاهی از جنبه های گوشت تقلید می کنند اما از گیاهان تولید می شوند.
یافته ها نشان داده است که جایگزین کردن گوشت با جایگزین های گوشت گیاهی به مدت ۸ هفته یا کمتر امکان دارد به کاهش کلسترول کل تا حدود ۶ درصد و کلسترول بد (LDL)، تا حدود ۱۲ درصد در بزرگسالان بدون بیماری قلبی عروقی کمک می نماید.
محققان به این نتیجه رسیدند که استفاده از جایگزین های گوشتی گیاهی امکان دارد به افراد در گذار به رژیم های غذایی گیاهی کمک نماید، اما محققان باید مطالعات طولانی مدتی را جهت بررسی واقعی اثرات قلبی متابولیک جایگزین های گوشت گیاهی انجام دهند.
داده های اخیر نشان داده است که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و مصرف کمتر پروتئین حیوانی می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر قلب کمک نماید.
بررسی فعلی اشاره می کند که اخیراً به علل بهداشتی و زیست محیطی علاقه به خوردن گوشت کمتر و روی آوردن به غذاهای گیاهی بیشتر شده است.
جایگزین های گوشتی گیاهی ارزش غذایی متفاوتی دارند. خیلی از آنها غذاهای فوق فرآوری شده درنظر گرفته می شوند.
تجزیه و تحلیل های که فقط به جایگزین های مبتنی بر مایکوپروتئین که از قارچ ها مشتق می شوند، نشان داد که به نظر می آید غذاهای مبتنی بر مایکوپروتئین به صورت قابل توجهی به کاهش کلسترول کل و کلسترول LDL کمک می کنند.
محققان خاطرنشان می کنند که محصولات مایکوپروتئینی نسبت به سایر جایگزین های گوشت گیاهی تمایل به داشتن سطوح بالاتر فیبر، چربی اشباع کمتر و چربی غیراشباع بالاتری دارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب