بهفر تاكید كرد؛

کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی

کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی

به گزارش بریونی، سرپرست اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی بصورت مستمر ارزیابی و شرایط بهداشتی انبارش در این مراکز کنترل و رتبه بندی می شود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به این که وفق قانون موارد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها مشمول گرفتن مجوزهای بهداشتی است، اظهار داشت: اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با هدف کنترل شرایط بهداشتی در مراکز نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی، بعد از بازبینی حداقل ضوابط فنی بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و بهداشتی در ۱۳۹۳، بصورت مستمر مبادرت به ارزیابی شرایط بهداشتی انبارش در مراکز مذکور و رتبه بندی آنها می کند. وی ادامه داد: در صورت عدم رعایت شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد خوراکی و یا آشامیدنی مطابق با قانون برخورد خواهد شد. بگفته بهفر، نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی بمنظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه لازم است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا شمرده می شود.


منبع:

1403/03/20
10:15:04
5.0 / 5
287
تگهای خبر: خوراك , خوراكی , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بریونی