محققان یونانی هشدار می دهند؛

اکثر بیماران قلبی بیش از اندازه نمک مصرف می کنند

اکثر بیماران قلبی بیش از اندازه نمک مصرف می کنند

به گزارش بریونی، یک مطالعه جدید نشان داده است که کاهش مصرف سدیم (نمک) برای درمان بیماری قلبی بسیار مهم می باشد، اما اغلب بیماران قلبی قادر به محدود کردن مصرف نمک خود نیستند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، افراد مبتلا به بیماری قلبی به صورت متوسط بیشتر از دو برابر مقدار سفارش شده روزانه نمک مصرف می کنند.
به گفته محققان، سدیم برای سلامت انسان ضروری می باشد، اما مصرف بیش از اندازه آن می تواند فشار خون را افزایش دهد که به رگ های خونی صدمه می رساند و قلب را مجبور می کند تا سخت تر کار کند.
نمک زیاد همینطور سبب می شود بدن مایعات را حفظ کند، که می تواند شرایطی مانند نارسایی قلبی را تشدید کند.
دستورالعمل های غذایی ایالات متحده سفارش می کند که بیماران مبتلا به بیماری قلبی مصرف سدیم را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود کنند و حتی افراد سالم هم مصرف نمک خویش را کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم در روز نگه دارند.
اما به قول محققان، در بین نمونه ای متشکل از بیشتر از ۳۱۰۰ بیمار قلبی، ۹ نفر از ۱۰ نفر (۸۹%) بیشتر از حداکثر سفارش شده روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند.
محققان خاطرنشان کردند که در واقع، بیماران قلبی به صورت متوسط ۳۰۹۶ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند که فقط کمی کمتر از میانگین ملی ۳۴۰۰ میلی گرم در روز است.
دکتر «السی کدجو»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان منطقه ای پیمونت آتن در یونان، می گوید: «تفاوت نسبتاً اندک در مصرف سدیم نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی میزان مصرف خویش را در مقایسه با جمعیت عمومی بسیار محدود نمی کنند و همینطور بیشتر از دو برابر مقدار سفارش شده مصرف می کنند.»
برای این مطالعه، محققان داده های رژیم غذایی افراد مبتلا به مشکلات قلبی را که مابین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند.
کدجو اظهار داشت: «پیروی از رژیم غذایی کم سدیم حتی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی که انگیزه قوی برای پیروی از آن دارند، همچنان چالش برانگیز است.»
به گفته محققان، افراد با هر زمینه ای می توانند با تهیه وعده های غذایی بیشتر در خانه، جایی که می توانند سطح نمک را بهتر کنترل کنند، از سلامت قلب خود محافظت نمایند.
مردم همینطور می توانند برچسب های مواد غذایی را با دقت بیشتری بخوانند و مصرف غذاهایی با سطح سدیم بالاتر از ۱۴۰ میلی گرم را محدود کنند.
به گفته محققان، بیماری قلبی عروقی یک مشکل جدی است و طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، علت شماره یک عوارض بیماری و مرگ و میر در سراسر دنیا است. پیروی از دستورالعمل های سدیم یکی از راهبردهای ساده ای است که افراد می توانند به راحتی برای کاهش بستری شدن در بیمارستان، هزینه های مراقبت های بهداشتی، عوارض و مرگ ومیر در رابطه با بیماری های قلبی عروقی اتخاذ کنند.


منبع:

1403/01/20
13:45:09
5.0 / 5
337
تگهای خبر: بیماران , رژیم , رژیم غذایی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بریونی