مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید
بریونی: متخصص طب سنتی به تشریح خواص میوه هایی که به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کنند پرداخت.
مریم مقیمی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آنهایی که مشکلات گوارشی دارند اظهار داشت: بهترین میوه برای آنهایی که مشکلات گوارشی دارند در فصول سرد سیب پاییزی و بِه رسیده و شیرین است. سفارش می شود این افراد زیاد از مرکبات با مزاج سرد استفاده نکنند. خوردن میوه با پوست یا بدون پوست مقیمی اظهار داشت: خیلی از افراد میوه را از بازار خریداری می کنند و کمتر به میوه ارگانیک دسترسی دارند، پس سفارش می شود پوست میوه را موقع مصرف بکنند. پوست میوه دارای خواصی است اما به سبب تجمع سموم در پوست آن نخوردنش برای پیکر شخص بهتر است. متخصص طب سنتی گفت: افرادی که نمی توانند میوه خام مصرف کنند و مشکل گوارش دارند، می توانند بخارپز بهره گیرند. اگر فردی مشکل دیابت ندارد از مربای میوه نیز می تواند استفاده نماید. وی افزود: افرادی که مشکل گوارش دارند از آب سیب و به بهره گیرند و یا آنرا تبدیل به رب برای صبحانه کنند. همین طور آب و رب سیب و به برای افراد دیابتی نیز خوب است برای اینکه شیرینی آن از خود میوه گرفته شده است.
مرکبات مفید برای بدن مقیمی اظهار داشت: از همه مرکبات می توان بهره برد اما بهترین این میوه ها مخصوصاً برای آنهایی که مشکل معده و گوارش دارند انار شیرین است که بصورت آب لمبو و جویدن پی های داخل انار موجب بهت، شدن گوارش می شود. سیب و به بخارپز، دم نوش پرتغال، لیمو شیرین نیز می تواند کمک کننده سیستم ایمنی افرادی که مشکل معده دارند باشد. وی اذعان کرد: افرادی که مشکل خاصی ندارند و نرمال هستند سه چهار واحد میوه در طول روز مصرف داشته باشند اما افرادی که مشکلات نفخ و ترش معده دارند بسیار کم بهره گیرند و بصورت یک چهارم آب پرتغال با کمی عسل یا زنجبیل که مصلح است مصرف کنند. اما برای آنهایی که گوارش آنها حاد شده است منع کلی مصرف مرکباتی چون پرتغال، لیموشیرین و نارنگی را دارند. توصیه طب سنتی متخصص طب سنتی اضافه کرد: بسیاری از افراد در فصول سرد گرفتار مشکلات گوارشی شامل یبوست و نفخ می شوند که ما سفارش می نماییم افراد از انجیر و آلوبخارا خیسانده شده بهره گیرند. وی مطرح کرد: در طب سنتی اصطلاحی داریم که ماده بیماری زا در بدنی ایجاد می شود که مواد و اخلاط در آن تجمع کرده اند و علت این که آنهایی که زیاد سرما می خورند در این فصل می تواند این باشد که گرفتار یبوست هستند. اگر افراد می خواهند کمتر گرفتار بیماری شوند از یبوست پرهیز کنند. مقیمی در آخر اشاره کرد: افراد در تمامی سنین از خوردن غذاها و آبمیوه های صنعتی، غذاهای دیر هضم و سنگین چون ماکارونی، کله پاچه و حلیم استفاده نکنند یا اگر می خواهند بهره گیرند مقدار مصرفی آن بسیار کم باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب