یك متخصص تغذیه عنوان كرد:
خواص به را بشناسیم
به گزارش بریونی یک متخصص تغذیه درباب خواص میوه به، اظهار داشت: این میوه دارای مقادیر بسیار زیاد فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک شایانی می کند.
سید علی کشاور، در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: متأسفانه میوه به میوه رایجی نیست و مصرف محدودی دارد اما باید اظهار داشت که این میوه از فیبر بسیار بالایی برخوردارست.
وی اظهار نمود: میوه به دارای مقادیر بسیار زیاد فیبر محلول است که در کاهش جذب کلسترول بسیار مؤثر است همین طور رنگدانه های موجود در این میوه حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها است که از بیماریهای قلبی عروقی و سرطان ها جلوگیری می کند.
کشاورز با اشاره به اینکه میوه به سرشار از ویتامین A است، عنوان کرد: این میوه علاوه بر ویتامین A و بتاکاروتن تمام گروه ویتامین های B به جز ویتامین B12 که در مواد غذایی گیاهی یافت نمی گردد را دارد و به همین سبب در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست نقش بسیار خوبی را ایفا می کند علاوه بر اینها این میوه منبع غنی از ویتامین C است که به بالا رفتن سطح ایمنی بدن همین طور درمان بیماریهای التهابی کمک شایانی می کند.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب