محققان استرالیایی می گویند؛

مصرف زیاد تخم مرغ خطر دیابت را بیشتر می كند

مصرف زیاد تخم مرغ خطر دیابت را بیشتر می كند

بریونی: نتایج یك مطالعه جدید نشان میدهد مصرف بیش از اندازه تخم مرغ می تواند ریسك مبتلاشدن به دیابت را افزایش دهد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، در این مطالعه پژوهشگران دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم مرغ در نمونه گسترده ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند.
نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم مرغ یا بیشتر مصرف می کنند (معادل ۵۰ گرم) ریسک دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
به گفته پژوهشگران، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است از اینرو شناسایی طیف وسیعی از شاخصهای رژیمی موثر بر شیوع روبه افزایش این بیماری مهم می باشد.
محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد می افزاید.
همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می کنند احتمال مبتلاشدن به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
محققان متوجه شدند این تاثیر در زنان مشهودتر از مردان است.
پژوهشگران معتقدند باید تحقیقات بیشتری دراین زمینه صورت گیرد.


منبع:

1399/08/30
16:45:19
5.0 / 5
971
تگهای خبر: رژیم , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بریونی