یك متخصص طب سنتی عنوان كرد؛

خوراكی های مؤثر در گرم و تر شدن مزاج در فصل پاییز

خوراكی های مؤثر در گرم و تر شدن مزاج در فصل پاییز

یك متخصص طب سنتی، اظهار داشت: در فصل پاییز مصرف خوراكی هایی كه مزاج را گرم و تر می كند در سلامت افراد مؤثر است.


ناصر رضایی پور، در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: با عنایت به این که با سرد شدن هوا در فصول سرد سال دستگاه گوارش انسان قوی تر می شود نیاز بدن به غذا افزوده می شود. وی در مورد گرم شدن مزاج در فصل پاییز تصریح کرد: مصرف خوردنی هایی که مزاج را مختصری گرم وتر می سازند، البته با رعایت تعادل و مصرف برحسب مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی، می تواند در پاییز به سلامتی ما کمک نماید. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: مصرف آبگوشت با گوشت بره، آش های ساده، مرغ های درشت، تخم مرغ عسلی، شیرینی های طبیعی از شکر و بادام و پسته، و مصرف متعادل غذاهای تند، مصرف پروتئین ها و فرآورده های حیوانی مانند؛ گوشت گوسفند، گوشت شتر، شترمرغ، مرغ خانگی، بلدرچین، میگو، جگر و خامه، مصرف نخود، لوبیا قرمز، گندم سفارش می شود. رضایی پور افزود: همینطور مصرف مغزها، کشمش و مویز، شیره انگور، خرما، نارگیل، زیتون و میوه های فصلی چون انجیر، به، سیب، انار شیرین، انگور شیرین، خربزه شیرین و گلابی، مصرف سبزی هایی مانند نعنا، مرزه، هویج، شلغم، بامیه، زنجبیل، خردل، زعفران، سیر و پیاز (به ویژه پخته آنها) و همینطور سیاهدانه، خاکشیر و بارهنگ هم در گرم شدن مزاج مؤثر است. وی ادامه داد: مصرف معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند حلیم گندم، انواع آش و آبگوشت، کله پاچه و…نیز سفارش می شود.

1399/07/17
13:26:53
5.0 / 5
1610
تگهای خبر: پروتئین , تخصص , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
بریونی