رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه كشور عنوان كرد؛
سه محصول پر نمك در سبد غذایی ایرانیان
به گزارش بریونی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: نان، پنیر و دوغ مهم ترین منابع دریافت نمك نهفته در سبد غذایی ایرانی ها هستند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، هدایت حسینی، : اضافه كرد: بیشترین سهم دریافت نمك نهفته از راه مواد غذایی در سبد غذایی ایرانی ها مربوط به نان، پنیر و دوغ است. وی با تاكید بر اهمیت پویش ملی كنترل فشار خون، تصریح كرد: متأسفانه سرانه مصرف نمك طعام روزانه در ایران بیشتر از دو برابر مقدار استاندارد جهانی است كه برای اجتناب و جلوگیری از بروز بیماری ها بخصوص پرفشاری خون باید این فرهنگ تغذیه ای در كشور اصلاح گردد. حسینی اضافه كرد: نتایج مطالعاتی كه اخیراً توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در مورد عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمك انجام شده از آن حكایت می كند كه در سبد غذایی هموطنان ما بیشترین سهم دریافت نمك نهفته در مواد غذایی به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: بر مبنای نتایج حاصل از این مطالعه حدود ۵۳ درصد نمك دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانیان از راه نمك اضافه شده به غذا، ۵/۱۲ درصد از راه نان، ۳/۵ درصد از راه پنیر، ۷/۴ درصد از راه دوغ و مابقی از راه سایر منابع غذا یی تأمین می شود. او در آخر با اشاره به اینكه سرانه نمك طعام روزانه دریافتی در ایران بیشتر از دو برابر میزان سفارش شده توسط مراجع علمی بین المللی است، تصریح كرد: برای پیشگیری و كنترل پرفشاری خون به هموطنان سفارش می شود از افزودن نمك به غذا از راه نمكدان در سر سفره پرهیز كرده و حتی الامكان از محصولات لبنی و نان كم نمك استفاده كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب