در گزارش بریونی مطرح شد

مسافران در استفاده از خوراكی های محلی دقت كنند

مسافران در استفاده از خوراكی های محلی دقت كنند

به گزارش بریونی یك متخصص تغذیه اظهار داشت: به علت عدم تناسب بدن با مواد تشكیل دهنده غذاهای محلی، احتمال مسمومیت در افراد وجود دارد ومسافران باید نسبت به مصرف آن این مواد دقت داشته باشند.


سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد تغذیه سالم در روزهای نوروز اظهار داشت: در این ایام خیلی از بانوان به علت خریدهای ایام نوروز امكان دارد فرصت تهیه غذای خانگی را نداشته باشند و از غذاهای آماده بیرون استفاده كنند اما باید نسبت به تهیه غذا از مكان های مطمئن و بهداشتی توجه نمایند.

مظهری با اشاره بر نكاتی درباره غذای سالم در مسافرت خاطرنشان كرد: خیلی از افراد وقتی به شهرهای دیگر رفته و از مواد غذایی آنها استفاده می نمایند، گرفتار مسمومیت شده و به عبارتی آب به آب می شوند اما این آب به آب شدن به علت تغییر محیط و مواد غذایی است.

وی توضیح داد: این امر به علت آن است كه ما در شهر خودمان مواد غذایی و برخی خوراكی ها را مصرف می نماییم و بدن ما نسبت به آنزیم ها و تكنیك های هضم مواد عادت دارد اما وقتی همان مواد غذایی را در شهر دیگر مصرف می نماییم به علت عدم آشنایی بدن او با تكنیك های شیمیایی مواد، بدن واكنش نشان داده و به اصطلاح آب به آب می شویم.

مظهری خاطرنشان كرد: بدین منظور به تمامی هموطنان سفارش می نماییم در مصرف غذاهای محلی شهرهای دیگر همچون شیر، كله پاچه، تولیدات محلی، سبزیجات تازه و میوه های منطقه و بستنی های محلی دقت كرده چون كه در صورت استفاده نابجا احتمال مسمومیت های شدید وجود دارد.

این متخصص تغذیه در مورد رستوران های بین راهی هم توضیح داد: مسافران تا حد امكان از رستوران های بین راهی در جاده ها استفاده نكنند و در صورت رجوع به آنها از مكان های مطمئن از نظر بهداشتی و مواد اولیه استفاده كنند.

وی تصریح كرد: بعلاوه سفارش می شود در این ایام در رستوران ها، از مصرف غذاهایی كه حاوی گوشت بخصوص گوشت ها چرخ كرده و كوبیده هستند، پرهیز كنند. بدین منظور مصرف غذاهایی ازجمله كباب های كوبیده در رستوران ها به علت فسادپذیر بودن، سفارش نمی گردد. مظهری به مصرف آب و سبزی سالم تاكید كرد و اظهار داشت: مسافران در روزهای سفر نسبت به سلامت و پاكی آب و همینطور مصرف سبزی و میوه جات شسته شده مراقبت كنند. چون كه این مواد به سرعت می توانند آلودگی را به بدن انتقال داده و باعث ایجاد بیماری هایی ازجمله اسهال، استفراغ و مسمومیت های غذایی گرفتار شود.

این متخصص تغذیه تصریح كرد: مسافران در سفرهای خود در استفاده از سرویس های بهداشتی پاكیزه توجه داشته باشند. استفاده از سرویس های بین راهی و آلوده باعث انتقال انواع بیماری ها خواهد شد.


1398/01/11
15:04:11
5.0 / 5
4442
تگهای خبر: تخصص , تولید , خرید , خوراك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بریونی