محققان انگلیسی می گویند؛
ارتباط مصرف روزانه پنیر با كاهش ریسك حمله قلبی
بریونی: طبق نتایج یك تحقیق جدید، مصرف روزانه پنیر می تواند ریسك حملات قلبی كُشنده و سكته را كم كند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، در مطالعه چند ماه قبل یك گروه تحقیق در دانشگاه ریدینگ انگلستان مشخص شده بود كه مصرف پنیر می تواند باعث افزایش طول عمر شود.
طبق تحقیق فعلی این محققان، مصرف روزانه پنیر به اندازه یك قوطی كبریت، احتمال حمله قلبی و سكته را تا ۱۴ درصد می كاهد. تمامی انواع پنیرها غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین های هستند كه به حفاظت در مقابل بیماری قلبی-عروقی كمك می كنند.
پنیر همینطور حاوی مقادیر بالا كلسیم است، از اینرو با وجود چربی بالا، میزان كمتری از چربی با استفاده از بدن جذب می گردد.
در این مطالعه شركت كنندگانی كه روزانه حدود ۴۰ گرم پنیر می خوردند شاهد بیشترین میزان كاهش ریسك بروز مشكلات قلبی عروقی بودند.
محققان همینطور عنوان می كنند مصرف پنیر باعث افزایش میزان كلسترول «خوب» و در عین حال، كاهش كلسترول «بد» می گردد.
ایان گیونز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «به نظر می رسد مصرف روزانه محصولات لبنی با كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی و بویژه مصرف ماست با كاهش ریسك دیابت نوع۲ مرتبط می باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «بزرگ ترین خصوصیت پنیر، ارتباط نزدیك بین كلسیم و چربی است. چراكه ارتباط بین چربی و كلسیم باعث می گردد چربی كمتر قابل هضم و جذب شود.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب