محققان انگلیسی هشدار می دهند؛
رژیم غذایی سالم از تاثیرات مضر مصرف نمك پیشگیری نمی كند
بریونی: محققان اخطار می دهند رژیم غذایی سرشار از میوه، غلات كامل و سبزیجات برگدار سبز خطرات ناشی از مواد غذایی حاوی مقدار بالا نمك را تعدیل نمی نماید.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، رژیم غذایی سالم باعث كاهش فشارخون می شود، اما طبق نتایج تحقیق جدید این نوع رژیم با تاثیر مضر مصرف نمك مقابله نمی نماید.
مطالعه نشان داده است هرچقدر یك رژیم غذایی سالم باشد، افرادی كه میزان بیشتری نمك مصرف می كنند دارای فشارخون بالاتری هستند؛ فشارخون بالا فاكتور پرخطر حملات قلبی و سكته مغزی است.
«كوئینی چان»، عضو تیم تحقیق از كالج امپریال لندن، در این باره می گوید: «درحال حاضر اپیدمی جهانی مصرف بالا نمك و فشارخون بالا وجود دارد. مردم باید خودشان بر مصرف میزان نمك مصرفی شان كنترل داشته باشند.»
به گفته وی، «داشتن رژیم غذایی كم نمك راهكار كنترل فشارخون بالاست، حتی اگر رژیم غذایی سالم و متعادل باشد.»
در این مطالعه تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۶۸۰ فرد ۴۰ تا ۵۹ سال را به مدت چهار روز تحت نظر داشتند. آنها برای بررسی میزان نمك مصرفی هر فرد، غلظت سدیم و پتاسیم نمونه ادرار افراد را ارزیابی كردند.
آنها به ارتباط بین فشارخون بالا و مصرف بالا نمك پی بردند؛ حتی در افرادی هم كه به میزان بالا پتاسیم و سایر مواد مغذی را مصرف كرده بودند، چنین رابطه ای مشاهده شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب