غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند

غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند

به گزارش بریونی، غذاهای فوق فرآوری شده با بی شماری از مشکلات سلامتی مرتبط هستند و یک مطالعه جدید نشان داده است که بیماری پوستی خود ایمنی پسوریازیس هم امکان دارد به این لیست اضافه شود.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تیمی به سرپرستی دکتر «امیلی اسبیدیان»، متخصص پوست در بیمارستان هنری ماندر فرانسه، می گوید: «نتایج این مطالعه ارتباط بین مصرف غذای فوق فرآوری شده بالا و وضعیت پسوریازیس فعال را نشان داد».
غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می شوند. آنها همینطور حاوی بسیاری از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و پایدارتر کند، همچون رنگ ها، امولسیفایرها، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها.
به عنوان مثال میتوان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، و محصولات آماده یا آماده برای گرم کردن اشاره نمود.
به گفته تیم پژوهش، مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده با بیماری های مختلفی همچون دیابت نوع ۲، سرطان، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های التهابی روده مرتبط می باشد.
محققان در این مطالعه به بررسی این مورد پرداختند که آیا این غذاها روی پسوریازیس تاثیر دارند یا نه. آنها سوابق بیشتر از ۱۸۵۰۰ نفر را که در یک پایگاه داده بهداشتی بزرگ فرانسه شرکت کرده بودند، بررسی کردند. داده ها از اواخر سال ۲۰۲۱ تا اواسط سال ۲۰۲۲ به دست آمده بود.
در مجموع ۱۸۲۵ نفر پسوریازیس داشتند و در ۸۰۲ مورد، این بیماری "فعال" درنظر گرفته شد.
در میان سوالات دیگر، از مردم در مورد مصرف غذاهای فوق فرآوری شده بر حسب گرم در روز پرسیده شد.
محققان دریافتند بعد از در نظرگرفتن سایر عوامل خطر پسوریازیس، افراد دچار بیماری فعال در مقایسه با اشخاصی که هیچگاه پسوریازیس نداشته اند، ۳۶ درصد بیشتر احتمال دارد که بالاترین مصرف غذای فوق فرآوری شده روزانه را داشته باشند.



منبع:

1403/09/17
13:37:45
5.0 / 5
239
تگهای خبر: پوست , تخصص , تولید , خوشمزه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
بریونی