حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
به گزارش بریونی، متخصص طب سنتی درمورد درمان حساسیت فصلی با روش های طب سنتی سفارش هایی عرضه داد.
علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر، راجع به حساسیت فصلی و درمان آن اظهار داشت: با عنایت به فاکتورهایی که در محیط زندگی افراد وجود دارد یک سری واکنش بدن افراد نشان می دهد، که شامل افزایش برخی حساسیت ها شامل افزایش حساسیت های پوستی، افزایش حساسیت ریوی و مخاط تنفسی است. علائم شایع حساسیت محیطی یارقلی افزود: در ارتباط با علایم حساسیت محیطی میتوان اشاره داشت که فرد گرفتار ریزش اشک و آبریزش بینی، احساس سوزش در ته حلق، تنگی نفس شود. همینطور در بعضی موارد کهیر و خارش پوستی هم مشاهده می شود. وی عنوان کرد: به صورت معمول زمانیکه گرده های گل در هوا معلق هستند حساسیت ایجاد می شود. در فصل بهار بیشترین میزان حساسیت را شاهد می باشیم، به علت این که گرده ریزی گل ها در فصل بهار است. در فصل پاییز هم با عنایت به برگ های خشک، باعث حساسیت می شود. متخصص طب سنتی اضافه کرد: آلودگی هوا خود یک عامل حساسیت زا است. آلودگی هوا در طبقه بندی حساسیت ها نیستند اما می تواند سبب بروز حساسیت های فصلی در افراد شود. اصولاً یک بیش حساسیتی بدن است که برخی از افراد به شکل ژنتیک دارند.
درمان حساسیت فصلی در طب سنتی یارقلی اذعان کرد: طب ایرانی در این حوزه کارهای مختلفی انجام داده است. نخستین گام اینست که ما بدن را برای مبارزه با این حساسیت آماده می نماییم. در این زمان فرد باید از خوردن غذاهای سنگین پرهیز کند. غذاها باید بشکلی در برنامه غذایی قرار گیرند تا آن حرارت و افزایش حساسیت را در بدن شخص پایین بیاورد. وی افزود: مواد غذایی چون عدسی، انواع سوپ ها مثل سوپ جو و چلو گشنیز استفاده نماییم، این مواد غذایی حرارت بدن را پایین می آورند. همینطور از دمنوش هایی مانند دم نوش گیاهان خنک، عرق بیدمشک، عرق کاسنی، عرق اناب و عرق گشنیز می توانند در کم شدن شدت حساسیت در بدن کمک کننده باشند. همینطور سفارش اکید می شود که از مواد غذایی با طبع گرم خیلی استفاده نشود. اگر کسی عادت به مصرف مواد غذایی با طبع گرم دارد در این ایام به فرد سفارش می شود که خیلی استفاده نکند چونکه این حساسیت یک برون ریزی گرم و خشک به لحاظ مزاجی دارد. یعنی اگر کسی آب ریزش بینی دارد باید کاری کند تا حرارت بدن پایین بیاید. می تواند آب عدس و رب انار را باهم قاطی کرده و قرقره کند؛ این کار سبب می شود حرارت بدن پایین بیاید و حساسیت کم شود. متخصص طب سنتی مطرح کرد: حساسیت فصلی درمان قطعی ندارد و ۱۰۰ درصد از بین نخواهد رفت اما در یک سری موارد با حجامت میتوان حساسیت های پوستی را تا حدود زیادی از بین برد. اگر حساسیت فرد شدیدتر بود با انجام فصد میتوان شدت آنرا کم کرد. البته تمام این درمان ها به فرد بستگی دارد که با کدام روش بهتر خواهد شد.
حساسیت فصلی و ارتباط آن با مزاج افراد یارقلی اظهار داشت: کسانیکه ماده گرم و خشک در بدن آنها بیشتر باشد و یا مزاج کل بدن گرم و خشک باشد، نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض حساسیت قرار خواهند گرفت. وی افزود: هر چیزی که ایجاد حساسیت کند و طبع گرم و خشک شامل گوجه، بادمجان، لبنیات، مواد حاوی گلوتن، گردو و ادویه های گرم و خشک که می تواند سبب تشدید حساسیت در بدن شخص شود را سفارش می نماییم استفاده نکنند. حساسیت فصلی در کودکان یارقلی در انتها تصریح کرد: برای حساسیت کودکان سفارش می سود تا از عدسی استفاده نمایند. همینطور حساسیت فصلی در کودکان علایم متفاوتی چون بیرون روی و دل پیچه که از علایم گوارشی است، برای کودک ایجاد نماید.
منبع: beriooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب