سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟
بریونی: متخصص طب سنتی درباب تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی ارائه داد.
مریم مقیمی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار مهر راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد اظهار داشت: بطور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می کنند و دفع آن برای افراد سخت می شود. سفارش می نماییم برای دفع بهتر، افراد بامداد ناشتا حتما یک استکان آب جوش مصرف کنند. وی افزود: افرادی که در فصول سرد از آب جوش استفاده می نمایند کمتر گرفتار یبوست می شوند. آب جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به ویژه برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است. متخصص طب سنتی همین طور اضافه کرد: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد اهتمام کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای مساعدت با گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیش از شلغم و ترب که از صیفی جات هستند بصورت پخته و در سوپ و آش استفاده گردد. مقیمی اذعان کرد: درباب مصرف میوه ها، مصرف میوه هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما افرادی که مشکلات گوارشی و گرفتار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند بهره گیرند حتما با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار خیلی کم مصرف کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب