مدیركل بیمه سلامت استان تهران اعلام كرد

5 میلیون تهرانی تحت پوشش بیمه سلامت

5 میلیون تهرانی تحت پوشش بیمه سلامت

بریونی: مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به پوشش بیمه ای 5میلیون نفر در استان، در عین حال آخرین وضعیت پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان بیمه گر را اعلام نمود.


به گزارش بریونی به نقل از ایسنا، دکتر محمد غلام نژاد در نشست خبری که بامداد امروز و همزمان با هفته بیمه سلامت برگزار گردید، با اعلان اینکه نقش رسانه ها در دنیای امروز غیرقابل کتمان است، اظهار داشت: رسانه ها، بازوهای توانمند، گوش های شنوا و چشم های بینای جامعه هستند. بواسطه حضور رسانه ها، دفتر مدیران سازمان ها و مجموعه ها به یک اتاقی شیشه ای تبدیل گشته و عملکرد آنها به آسانی دیده می شود.
وی افزود: اگر رسانه ها نبودند، اقداماتی مانند جنایات رژیم صهیونسیتی یا فساد برخی مدیران به گوش مردم نمی رسید. مهم ترین عملکرد رسانه ها این است که در تمام عرصه ها حضور دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اعلان اینکه در هفته بیمه سلامت قرار داریم، توضیح داد: ۵میلیون نفر از اهالی استان تهران تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که ۲ میلیون و ۱۰۰هزار نفر از این تعداد جزو دهک یک و پنج هستند. افرادی که جزو دهک های یک تا پنج هستند بصورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند. بیمه رایگان پنج دهک نخست جامعه در دولت قبل شروع شده و این روند همچنان ادامه دارد.
وی درباره ی وضعیت بیمه ای دهک های ۶ تا ۹ نیز اظهار داشت: حدود یک میلیون و ۲۰۰هزار نفر در تهران از دهک های ۶ تا ۹، حق بیمه خودرا بصورت اقساطی پرداخت می کنند. همین طور افراد دهک های ۶ تا ۹ در پرداخت حق بیمه هایشان از تخفیف برخوردار می شوند؛ بعبارت دیگر، این گروه از جامعه ۲۰ تا ۵۰ درصد حق بیمه را پرداخت می کنند. بطور مثال، دهک ۶ جامعه فقط ۲۰ درصد حق بیمه خودرا پرداخت می کنند.
غلام نژاد افزود: همین طور افرادی که جزو دهک ۱۰ هستند، می بایست حق بیمه خودرا بطور کامل پرداخت کنند.
وی درباره ی وضعیت صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج توضیح داد: قبل از ایجاد صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج، فقط پنج بیماری صعب العلاج تحت پوشش حمایتی قرار داشتند؛ این در حالیست که حالا تعداد بیماریهای تحت پوشش صندوق خاص و صعب العلاج به ۱۰۷ گروه رسیده است. بالاتر از ۱۲۸هزار نفر نیز در استان تهران در صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج نشاندار شده اند. ۶۰ بسته خدماتی در سامانه ها ثبت شده و مابقی بیماران می بایست اسناد خودرا عرضه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران درباره ی بودجه اختصاص یافته صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج اشاره کرد: از شروع تشکیل صندوق پشتیبانی از بیماریهای خاص و صعب العلاج تا به امروز، بالاتر از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در تهران از محل این صندوق برای بیماران هزینه شده است. همین طور بررسی ها بیان کننده این است که میزان هزینه های خارج از ضوابط این صندوق ۸۶ میلیارد تومان است که از این مقدار، ۲۸ میلیارد تومان امسال هزینه شده است.
وی با اعلان اینکه بمنظور جلوگیری از ازدحام جمعیت در داروخانه ها نسبت به ایجاد سامانه تایید برخط دارو اقدام نموده ایم، اظهار داشت: سامانه تایید بر خط دارو در ۱۹ داروخانه در تهران اجرا می شود و ۳۴ درصد از مراجعاتی که به تشکیل پرونده نیاز دارند بوسیله سامانه تایید بر خط دارو کارشان به انجام می رسد. ۱۰هزار پرونده در سطح استان در هر ماه تشکیل می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به ارائه خدمات بیمه ای درمان ناباروری اظهار داشت: ۹هزار و ۲۰۰ نفر در حوزه برخورداری از خدمات درمان ناباروری نشاندار شده اند و از شروع زمان ارائه بسته های درمانی تا به امروز، بالاتر از ۱۸۰ میلیارد تومان در تهران دراین زمینه هزینه شده است. همین طور با مراکزی مانند پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی و پژوهشگاه رویان قرارداد منعقد کرده ایم.
وی درباره ی ورود سازمان بیمه سلامت به بحث پیشگیری نیز توضیح داد: پیشگیری دارای پنج سطح است و پیشگیری در سطح چهار از اهمیت فراوانی برخوردارست. سازمان بیمه سلامت درنظر دارد از تجویز داروهای غیر ضروری و روندهای درمانی اضافی پیشگیری کند. بررسی ها بیان کننده این است میانگین تجویز اقلام دارویی در کشور ۴ قلم در هر نسخه است که این میزان در سایر کشورها ۲ قلم دارو است. وضعیت سامانه نسخه نویسی الکترونیکی به این شکل است که به پزشکان در صورت تجویز داروهایی که با یکدیگر تداخل دارند، هشدار می دهد.
غلام نژاد درباره ی اجرای طرح دارورسان و دارورسانی درب منزل بیماران نیز اظهار داشت: طرح دارورسان را برای بیماران دچار ام اس اجرا کردیم اما این طرح به سبب نگرانی بیماران از مسائلی مانند حفظ محرمانگی اطلاعات شان، چندان به خوبی پیش روی نکرد. ۱۳۰ پرونده در شهر تهران برای طرح دارورسان تشکیل شد.
وی درباره ی پرداخت مطالبات داروخانه ها و مراکز درمانی نیز اظهار داشت: مطالبات بیمارستان های دولتی تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت شده و همین طور بیمارستان های خصوصی نیز تا پایان خرداد ماه مطالبات خودرا دریافت کرده اند. همین طور مطب ها و مراکز پاراکلینیکی تا پایان تیر ماه و داروخانه ها تا پایان مرداد ماه مطالبات خودرا دریافت نمودند. بررسی ها بیان کننده این است که بیمه سلامت ۳ تا ۴ ماه بعد از دریافت اسناد نسبت به پرداخت مطالبات اقدام می کند. یکی از دلیلهای تاخیر در پرداخت، دریافت دیر هنگام اسناد است.
غلام نژاد در جواب پرسش ایسنا درباره ی میزان بودجه اختصاص یافته برای پرداخت معوقات تعرفه گذاری خدمات پرستاری از محل بیمه سلامت اظهار داشت: مطالبات سال قبل پرستاران بطور کامل پرداخت شده است.




منبع:

1403/08/04
11:24:06
5.0 / 5
16
تگهای خبر: بیماران , پزشك , خدمات , رژیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
لینک دوستان بریونی
بریونی