خواب نامناسب با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی مرتبط می باشد
به گزارش بریونی، تیمی از متخصصان پزشکی وابسته به مجموعه ای از موسسات در سرتاسر ایالات متحده از راه مطالعه روی داده های Fitbit دریافتند افرادی که به صورت منظم خواب نامناسب دارند، نسبت به افرادی که به صورت معمول خوب می خوابند بیشتر مستعد مبتلا شدن به طیف وسیعی از مشکلات سلامتی مزمن هستند.
به گزارش بریونی به نقل از ایسنا، متخصصان در مطالعه خود که در Nature Medicine انتشار یافت، این گروه الگوهای خواب در ۶۷۸۵ بزرگسال که دستگاه Fitbit را در رختخواب می پوشیدند، تحلیل و بررسی و داده ها را با مشکلات سلامتی این افراد مرتبط کردند.
تحقیقات قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به مشکلات مزمن خواب، بیشتر در معرض خطر انواع مشکلات سلامتی هستند که خیلی از آنها به اختلالات قلبی و متابولیک و روانپزشکی مربوط می شود. اما به علت روش جمع آوری داده ها در تلاشهای تحقیقاتی، تعیین ارتباط بین این دو دشوار است - معمولاً، داوطلبان تنها چند شب در لابراتوار می خوابند. چنین تلاش هایی فرصت بسیار کوتاهی را فراهم می آورد.
مطالعات دیگر بر عادات خواب که توسط افراد گزارش شده تکیه کرده اند، اما چنین گزارش هایی به صورت مشهور نادرست هستند. در این تلاش جدید، تیم تحقیقاتی به دنبال جمع آوری داده های خواب هزاران نفر در مدت زمان طولانی بود. برای رسیدن به این هدف، آنها به Fitbit، یک سنسور زیستی تجاری موجود که روی یک دستبند چسبانده شده و میتوان آنرا به سادگی در شب استفاده کرد، روی آوردند.
متخصصان داده ها را تحلیل و بررسی کردند.
دستگاه Fitbit می تواند الگوهای خواب را با نظارت همزمان بر ضربان قلب و الگوهای حرکتی در هنگام خواب تشخیص دهد و به صورت دقیق تشخیص دهد که فرد در خواب عمیق و سبک یا REM به همراه مدت زمان خواب و زمان سپری شده خواب است. مشخصات داوطلبان شامل سابقه بیماری، سن، جنسیت، قد، نژاد، وزن و سایر عوامل مرتبط بود.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، متخصصان به دنبال الگوهایی بین کیفیت خواب و بروز بیماری ها برای همه افراد حاضر در مطالعه بودند. آنها آن چه را که بعنوان ارتباط معکوس بین خواب عمیق و REM و افزایش احتمال مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی توصیف می کنند، دریافتند. آنها همینطور ارتباطی بین بی نظمی خواب و اختلالات افسردگی اساسی، چاقی، اختلال اضطراب، چربی خون و فشار خون بالا پیدا کردند.
در ادامه به چند راهکار ساده به منظور داشتن یک خواب شبانه خوب خواهیم پرداخت:
* یک ساعت پیش از خواب تلویزیون، کامپیوتر، تبلت یا هر نمایشگر دیگر را خاموش کنید.
* هر روزه در ساعت مشخصی بخوابید و از خواب بیدار شوید. این کار باعث می شود تا مغز و بدن به زمان مشخصی برای خواب و بیداری عادت کند.
* مصرف کافئین را از ظهر به بعد کاهش دهید. حتی مقدار کمی از کافئین که پس از زمان ظهر مصرف شود هم می تواند بر یک خواب شبانه خوب اثر بگذارد.
* وعده های غذایی سنگین را در ساعات آخر شب مصرف نکنید چونکه مصرف آنها سیستم گوارشی را تحت فشار قرار می دهد و بر کیفیت خواب تأثیر می گذارد.
* نور را در اطراف محل خواب خود کاهش دهید چونکه سطوح پایین نور به مغز در مورد ایجاد ملاتونین (هورمون تنظیم کننده چرخه خواب و بیداری) سیگنال می دهد.
* مصرف تنباکو را کاهش دهید چونکه مصرف آن باعث ایجاد اختلال در به خواب رفتن می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب