در گفت وگو با بریونی مطرح شد؛
مضرات جوش شیرین در نان
بریونی: کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، درباره ی منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد.
زهره پوراحمد، در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باتوجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانوایی ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با بهره گیری از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی ادامه داد: جوش شیرین مانع تخمیر نان می شود و این تخمیر نشدن سبب اختلال متابولیکی در بدن همچون سوءهاضمه می شود. پوراحمد افزود: استفاده از جوش شیرین نه فقط از عطر و طعم نان می کاهد، بلکه موجب بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای روده ای و اختلال در سیستم گوارش می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام نموده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه بهره گیرند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار موجب می شود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد اظهار داشت: متأسفانه تعدادی از نانوایی ها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می نمایند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی پروسه بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب