سمیعی عنوان كرد؛

تقلب در موادغذایی گرانقیمت و کمیاب بیشتر است

تقلب در موادغذایی گرانقیمت و کمیاب بیشتر است

به گزارش بریونی، معاون اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به پیچیدگی های تقلب در عرصه غذا، اظهار داشت: تقلب بیشتر در مواد غذایی گرانقیمت و کمیاب مشاهده می شود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، هاله سمیعی اظهار داشت: نظارت کافی و صحیح به فرآیند از مزرعه تا سفره یا به تعبیر عده ای از مزرعه تا قاشق می تواند از گسترش تقلب های غذایی کاهش دهد و این موضوعی است که وظیفه سازمان غذا و دارو و اداره کل فراورده های غذایی را مهم و راهبردی جلوه می دهد. وی با اشاره به این که تقلب و سواستفاده همیشه در عرصه غذا وجود دارد، اضافه کرد: سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فرآورده های ارزان قیمت، آنها را با قیمت بالا به مصرف کننده می فروشند. سمیعی با اعلان اینکه احتمال تقلب برای یک ماده غذایی گرانقیمت یا یک ماده غذایی کمیاب و دور از دسترس بیشتر مطرح است، افزود: برخی افراد ادعاهایی برای محصول خود مطرح می کنند در صورتیکه ممکنست ادعاها واقعی نباشد، پس برای آنکه ادعاها را به نتیجه قابل پذیرش در ذهن مردم برسانند، از موادی که اطلاعات آن در برچسب بسته بندی دیده نمی گردد، استفاده می نمایند و همین موارد سبب عوارض برای مصرف کنندگان این محصولات می شود. به گفته ی ایشان، بااینکه کم فروشی در عرصه تولید غذا در سطح های مختلف آن محدود به یک کشور یا شرایط اقتصادی و اجتماعی و محدود به برهه زمانی خاصی هم نیست؛ اما باید در مورد تقلبات غذایی بموقع وارد عمل شویم و اجازه ندهیم این معضل به روند عادی و فراگیر بدل شود، بدین سبب هر چه در معیارهایمان جدی باشیم و تشویق و تنبیه ها منطبق با ضوابط و قانون باشد تقلب بطور قطع کم و کمتر می شود.

1402/12/19
13:31:37
5.0 / 5
339
تگهای خبر: تولید , سازمان غذا و دارو , سفر , طب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
بریونی