یك فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی:

رژیم غذایی مناسب به کاهش سردردهای میگرنی کمک می کند

رژیم غذایی مناسب به کاهش سردردهای میگرنی کمک می کند

به گزارش بریونی، اصفهان یک فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی، اظهار داشت: بنا بر آخرین پژوهش های انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی کاشان استفاده از رژیم غذایی مناسب می تواند به کمتر شدن سردردهای میگرنی و تنش زا در کودکان کمک نماید.



مرضیه حیدرزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: سردرد یکی از شایع ترین شکایت های سیستم عصبی در دوران کودکی و نوجوانی است و شیوع آن در کودکان سنین مدرسه ۱۰ تا ۲۰ درصد تخمین زده شده است که با افزایش سن، تا حدود ۳۲ درصد در سن ۱۳ -۱۴سال بیشتر می شود.

وی اضافه کرد: یکی از شایع ترین انواع سردرد در کودکان سردردهای میگرنی است که متوسط شیوع آن در جهان بیش از ۹ درصد است که نتیجه پژوهش پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نشان میدهد که در کاشان نیز همین رقم است که می تواند زندگی کودک و نوجوان و خانواده آنها را مختل کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اشاره کرد: آزمایش های تشخیص حساسیت برای مشخص شدن نوع حساسیت باید صورت گیرد تا بتوان به عنوان یک درمان مکمل، به محدودیت استفاده از برخی غذاهای خاص توجه کرد.

حیدرزاده تاکید کرد: برخی مواد غذایی مانند بادام زمینی، آجیل های درختی و شیر گاو می تواند منجر به حساسیت شود، ولی برخی خانواده ها بدون تعیین نوع حساسیت، محدودیت غذایی مانند خوردن شیر را برای کودکان ایجاد نکنند تا ناخواسته موجب ایجاد عوارض دیگری در کودک نشوند.




1402/12/15
08:06:23
5.0 / 5
340
تگهای خبر: اصفهان , پزشك , تخصص , رژیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بریونی