رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاكید كرد؛
قوت غالب جامعه نان است
به گزارش بریونی، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت دسترسی مردم به نان کامل و بهداشتی تاکید نمود.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، چهارمین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت نان با محوریت امکان سنجی تولید نان با آرد کامل در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید. محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: این دبیرخانه بر مبنای ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که وظایف قانونی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تعیین کرده است، مبحث بهبود کیفیت نان در زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار فوری قرار داده است. وی ادامه داد: با عنایت به این که نان قوت غالب جامعه است، باید برای رفع چالش های آن اهتمام داشت و همه دستگاههای عضو شورایعالی و همینطور صنعت تولید نان از پیش تولید، مزرعه تا سفره در کنار یکدیگر برای تأمین نان سالم تلاش کنند. مطلق با اشاره به اینکه شاید نیاز باشد برخی قوانین موجود بازبینی شوند، تصریح کرد: به هیچ عنوان موافق با اقدامات الزامی نیستیم و تولید نان کامل باید به صورت داوطلبانه باشد اما هر نوع نانی که تهیه می شود باید مطابق با اصول بهداشتی و قوانین تعریف شده کشور باشد تا سلامت مصرف کنندگان تهدید نشود. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی خاطرنشان کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استان ها بخصوص استانهای مرکزی و قم در مورد تولید نان باکیفیت انجام شده است و سایر استان ها همچون خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه هم درحال پیگیری تولید نان باکیفیت هستند. به نقل از ایشان، از علل موفقیت برنامه نان کامل در استانهای مرکزی و قم، مشارکت فعال استانداران، فرمانداران، رؤسای غله، صنعت، نانوایان و ایجاد مطالبه گری و فرهنگ سازی در جامعه است. مطلق افزود: دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها رابطین ما برای تسهیل در هماهنگی های بین بخشی هستند و استان ها می توانند از این ظرفیت برای پیشبرد برنامه های ارتقای کیفیت نان استفاده نمایند.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب