آگاهی سلامت؛
آیا از خواص میوه زیبایی خبر دارید
به گزارش بریونی، به جهت اینکه با خواص میوه زیبایی بیشتر آشنا شوید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، میوه «به» خواص زیادی برای سلامت ما دارد و نباید از خوردن آن غافل شد. خصوصیت به، در نوع مصرف خام و پخته آن است که هر دو روش، فواید زیادی دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. در واقع ترکیبات پلی فنولیک موجود در آن باعث ایجاد خواص آنتی اکسیدانی برای این میوه شده است. ترکیبات آنتی اکسیدانی هم به علت مقابله با رادیکال های آزاد، اثرات بسیار مثبتی بر سلامت قلب و عروق و جلوگیری از انواع سرطان خواهد داشت. شاید شنیده باشید که از «به» بعنوان «میوه زیبایی» یاد می شود. شاید خواص فوق العاده به در درمان لک های پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همینطور می تواند باعث روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسک ها و کرم ها با استفاده از این میوه تهیه می شوند. ماسک های خانگی بسیاری هم هستند که میتوان آنها را با استفاده از به، به سادگی درست کرد. ترکیب به و عسل هم بعنوان ترکیبی معجزه آسا برای مقابله با لک ها و خشکی پوست شناخته می شود. ترکیب این دو ماده می تواند خاصیت به، را برای درمان مشکلات پوستی دوچندان کند. در طب سنتی برای به، طبیعتی گرم و معتدل عنوان شده است. همین مساله سبب شده تا تقریبا همه افراد با هر طبعی بتوانند از خواص آن بهره مند شوند. در کتب طب سنتی برای به، خواص بسیار زیادی ذکر شده است. همینطور در طب سنتی از دانه های به هم بعنوان یک داروی پرخاصیت یاد می شود. این دانه ها برخلاف میوه آن، دارای طبیعتی سرد و تر هستند. به پخته پرخاصیت تر است یا خام این که میوه به، به صورت خام مصرف شود یا پخته، سوالی است که می تواند در ذهن افراد شکل بگیرد. در پاسخ به این سؤال باید عنوان نمود که به خام خواص گوناگونی دارد اما نباید از مصرف آن به صورت پخته هم غافل شد. خاصیت به، با پختن آن همچنان حفظ می شود و این یکی از مهم ترین نکات در مورد این میوه است. به پخته می تواند به رفع مشکلات گوارشی کمک نماید. مصرف این میوه به صورت پخته همینطور می تواند ویار دوران حاملگی را کم کند. از آنجاییکه هضم به خام امکان دارد برای برخی افراد سخت باشد، مصرف آن به صورت پخته به آنها سفارش می شود. در طب سنتی برای به پخته خواصی مثل تقویت حافظه و تقویت عملکرد قلب هم عنوان شده است. خاصیت ضد التهابی میوه به دارای مقادیر بالایی ویتامین ث است. تقریبا همه ما می دانیم که وجود این ویتامین در برنامه غذایی ما ضروریست و می تواند منجر به تقویت سیستم ایمنی شود. همین مساله سبب می شود تا مصرف به، بتواند به درمان التهابات کمک نماید. تحقیقات مختلف نشان داده است که به، میوه ای بسیار غنی از فنولیک است. این ترکیب سال ها است که در طب سنتی و غربی برای تولید داروهای ضد آنفلوانزا مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر خواص به، میتوان به ضد ویروسی بودن آن اشاره نمود که همراه با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به، در مبارزه و جلوگیری از سرماخوردگی ها و آنفلوانزا و عوامل بیماری زای ویروسی مشابه بسیار مفید بوده است. ازاین رو میتوان از آن بعنوان یک میوه مناسب فصل پاییز یاد کرد.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب