توصیه های غذایی ماه مبارك رمضان؛
چگونه در ساعات روزه داری تشنه نشویم
برخی روزه داران با عنایت به نوع تغذیه ای که در فاصله افطار تا سحر دارند، در ساعات روزه داری تشنه می شوند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، آب بهترین نوشیدنی در وعده های سحر و افطار برای غلبه بر تشنگی است.
سایر نوشیدنی ها اغلب حاوی مقدار قابل توجهی شکر یا نمک هستند که علاوه بر این که تشنگی را تحریک می کنند کالری بسیار بالایی هم دارند.
مصرف بیش از حد نوشیدنی های شیرین و گازدار باعث می شود، معده بیش از اندازه حجیم شده و فرایند هضم غذا با تأخیر انجام و باعث نفخ، دردهای شکمی و افزایش وزن شود.
در فاصله بین افطار تا سحر نوشیدن مقدار کافی آب سفارش می شود.
برای کاهش شدت تشنگی در طول روز از مصرف غذاهای ادویه دار و تند بخصوص در وعده سحری اجتناب کنید.
مصرف غذاهای پرنمک نظیر پنیرهای شور یا ماهی های شور و ترشی های پر نمک هم از عوامل تشدید تشنگی هستند.
خوردن میوه های تازه و سبزیجات به دلیل داشتن مقدار قابل توجه آب و فیبر مناسب می باشد. زیرا، این ترکیبات برای مدت زمان طولانی تری در روده باقی می ماند و تشنگی را کم می کنند.
از نوشیدن مقدار زیاد آب در یک زمان یا در حین غذا خوردن اجتناب کنید.
خوردن برش های سرد یا منجمد میوه نظیر سیب می تواند دهان را برای مدت زمان بیشتری مرطوب نگه دارد.
سعی کنید برگ های تازه نعناع را به سالاد، غذا یا نوشیدنی ها اضافه کنید چون که به ایجاد حالت خنکی در دهان کمک می نماید.
مصرف نوشیدنی های کافئین دار نظیر چای، قهوه و نسکافه در ماه رمضان کاهش پیدا کند، چونکه کافئین موجود در آنها تشنگی را تشدید می کند.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب