مدیركل میراث فرهنگی سمنان:
هنرمندان سمنانی از خانه تدین به مكانی دیگر منتقل می شوند
بریونی: سمنان - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمنان اظهار داشت: انتقال هنرمندان صنایع دستی از خانه تاریخی تدین شهر سمنان به مكان دیگر با هماهنگی خود آن ها انجام می گردد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی سمنان، محمد جهانشاهی با اشاره به قرارداد واگذاری خانه تدین به بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری و بهره برداری هدفمند، اضافه كرد: واگذاری بناهای تاریخی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی از سیاست های كلان كشور و با هدف افزایش ارزش افزوده میراث فرهنگی انجام می گردد.
وی با اشاره به اینكه روند واگذاری خانه تدین به سرمایه گذاری بخش خصوصی چهار سال طول كشیده است، تصریح كرد: از چند روز آینده روند واگذاری این بنا تكمیل می گردد و هنرمندان صنایع دستی ساكن در این بنا به مكان توافقی منتقل می شوند.
مدیركل میراث فرهنگی استان سمنان با اشاره به اینكه این اداره كل تعهدی نسبت به دائمی بودن اسكان هنرمندان صنایع دستی در خانه تدین نداشته است، تصریح كرد: بنا به سیاست حمایتی، همچنان این هنرمندان مورد حمایت هستند و به مكان مناسب دیگری در شهر سمنان منتقل می شوند از جانب دیگر در تلاش هستیم هنرمندان فعلی ساكن در خانه تدین با همكاری لازم دیگر خانه های تاریخی یا در فضای مناسب دیگری به صورت مجانی و یا با هزینه كم اقامت یابند.
جهانشاهی خاطرنشان كرد: هنرمندان صنایع دستی ساكن در خانه تدین به هیچ وجه بلاتكلیف نیستند و هر تغییری با هماهنگی خود آن ها انجام می شود، این مساله بین میراث فرهنگی و هنرمندان صنایع دستی جنبه درون خانوادگی دارد و حاشیه سازی در آن نیست.
وی با اشاره به سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی برای تبدیل خانه تدین سمنان به مركزی خدماتی، اقامتی، پذیریرایی و فرهنگی، اظهار داشت: در طراحی و بهسازی این بنا، بخشی به فروشگاه صنایع دستی اختصاص یافته است كه هنرمندان فعلی ساكن می توانند در آنجا فعالیت كنند همینطور با ساماندهی بناهای تاریخی و بهسازی با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی به معرفی بافت تاریخی شهر سمنان كمك می گردد كه نقش مهمی در رونق كار هنرمندان حوزه صنایع دستی هم خواهد داشت.
مدیركل میراث فرهنگی استان سمنان با اشاره به اینكه این اداره كل در قبال این هنرمندان سیاست های حمایتی خویش را ادامه می دهد، اضافه كرد: از جانب دیگر، سرمایه گذار بخش خصوصی باید به اجرای طرح خود بپردازد.
جهانشاهی با اشاره به اینكه با تكمیل طرح احیای خانه تدین برای حدود ۴۰ نفر اشتغالزایی می شود، تصریح كرد: در این طرح فروشگاهی در نظر گرفته شده كه اولویت حضور هنرمندان برای معرفی هنر بومی استان در این بخش با فعالان صنایع دستی فعلی ساكن است.
وی با تاكید بر این كه هرچه بافت تاریخی سمنان پویاتر باشد گردش مالی بخش میراث فرهنگی و صنایع دستی بهتر خواهد بود، اظهار داشت: احیای خانه تدین ارتباط مستقیم با رونق فعالیت هنرمندان صنایع دستی دارد و مكمل هم هستند.
مدیركل میراث فرهنگی استان سمنان با اشاره به این كه با احیای خانه تدین طی قراردادی بهره برداری از آن در ۱۴ سال به سرمایه گذار واگذار می شود، اضافه كرد: طرح احیای این بنا تا آخر ۹۷ تكمیل می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب