توصیه های نوروزی وزارت بهداشت؛

سالاد و سبزی در بشقاب غذا باشد، دوغ كم نمك بنوشید

سالاد و سبزی در بشقاب غذا باشد، دوغ كم نمك بنوشید

بریونی: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه باید مصرف غذای سرخ كرده محدود شود، اظهار داشت: بهتر است، غذاها به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ شود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، دكتر زهرا عبداللهی در مورد سفارش های تغذیه ای در روزهای نوروز، اضافه كرد: در میهمانی های نوروزی در وعده ناهار و شام، برای پرهیز از دریافت زیاد كالری كه به دنبال مصرف غذاهای چرب و سرخ شده وارد بدن می شود، باید تلاش شود، نیمی از بشقاب با سالاد و سبزی پر شده و مصرف شود، چراكه مصرف سالاد و سبزی بدلیل داشتن فیبر، جذب چربی ها و مواد قندی را می كاهد و بدین سان از اضافه وزن جلوگیری می كند، ازاین رو مصرف ۵ وعده سبزیجات در روز لزوم دارد. وی تصریح كرد: مصرف نوشابه (حتی انواع كم كالری) و آبمیوه های صنعتی كه حاوی قند زیادی هستند باید به حداقل برسد و به جای آنها از آب و یا دوغ های كم نمك و بدون گاز استفاده گردد. عبداللهی با اشاره به اینكه برای سلامتی و نشاط بیشتر در روزهای نوروز هم مانند سایر روزهای سال به جای مصرف غذاهای چرب و سرخ شده، می توان از غذاهای بخارپز، آب پز و تنوری استفاده كرد، تصریح كرد: در روزهای نوروز در كنار تغذیه متعادل، تحرك بدنی و ورزش الزامی است و حداقل ۳۰ دقیقه پیاده روی تند در روز تاثیر زیادی در سلامتی و جلوگیری از اضافه وزن خواهد داشت. وی خاطرنشان كرد: برای برخورداری از آرامش و سلامتی در طول سفرهای نوروزی و ایام دید و بازدید، تعادل در مصرف مواد غذایی را فراموش نكنید و برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در روزهای نوروز به مقدار كالری دریافتی در طول روز توجه كنید. عبداللهی در انتها سفارش كرد: حتی الامكان مصرف فست فودها (سوسیس، كالباس، پیتزا و انواع ساندویچ ها) و سیب زمینی سرخ كرده و پرنمك محدود شود، زیرا در فست ها مقادیر زیاد نمك و چربی وجود دارد و این مورد برای سلامتی ضرر دارد.

1397/01/10
16:25:43
5.0 / 5
5079
تگهای خبر: سلامت , غذا , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بریونی