محققان توصیه می كنند؛
نوشیدن شیر ارگانیك ریسك بیماری قلبی عروقی را می كاهد
بریونی: مطالعه جدید نشان داده است شیر اُرگانیك در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا۳ است كه سلامت قلب عروق را تقویت می كند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، شیر ارگانیك شیری است كه گاو با ۱۰۰ درصد علف ارگانیك و رژیم غذایی مبتنی بر غلات تغذیه شده باشد.
درحالیكه اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ از مواد مغذی ضروری بدن هستند، مصرف بیش از حد زیاد امگا۶ و بسیار كم امگا۳ می تواند ریسك بیماری قلبی-عروقی، چاقی و دیابت را افزایش دهد.
یافته ها نشان داده است شیر ارگانیك دارای نسبت حدودا یك به یك امگا۶/امگا۳ است، درحالیكه این نسبت در شیر معمولی ۵.۷ به یك است.
شیر ارگانیك همینطور در مقایسه با شیر معمولی ۵۲ درصد كمتر اسید چرب امگا۶ دارد. بعلاوه شیر ارگانیك دارای بالاترین میزان اسیدچرب اسید لینولئیك (CLA) است.
«چارلز بن بروك»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جانز هاپكینز، در این باره می گوید: «توازن عالی اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ در محصولات لبنی حاصل از شیر ارگانیك به مصرف كنندگان كمك می نماید تا ریسك بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری های متابولیك را كاهش دهند.»
به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا۳ و CLA علاوه بر فواید متابولیكی و قلبی-عروقی برای زنان آبستن و شیرده، نوزادان و كودكان هم مفید هستند.
انواع گوناگون اسیدهای چرب امگا۳ در رشد چشم ها، مغز و سیستم عصبی نقش مهمی ایفاء می كنند.
مصرف كافی امگا۳ می تواند زوال عملكرد شناختی را در میان افراد مسن كُند نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب